Meny Stäng
Avbryt
Lägg till mitt fordon Lägg till mitt fordon
!
Identifiera ditt fordon för val av kompatibla produkter

BMW reservdelar

BMW – vanliga problem och kort information

BMW är ett tyskt bilmärkare som har sitt ursprung i Munchen. Sedan starten 1928 har BMW kontinuerligt tillverkat bilar i alla olika segment. Idag tillverkas allt ifrån stadsjeepar till två-sitsiga småbilar

BMWs olika modeller och dess vanligaste problem

BMW har ett rykte för högkvalitativa bilar. Något som även reflekteras i priset på bilarna. Men det finns så klart problem dess bilar. Inga bilar är problemfria, trots allt. Här har vi listat de vanligaste felen hos några av företagets mer populära modeller.

BMW 1-serien

BMWs 1-serie är den minsta modellen som tillverkas av BMW. Det vanligaste problemet är att rostskyddet på skärmkanterna i bak. Det finns också vissa problem med växellådan och elektronikproblem.

BMW 2-serien

Vanliga problem med 2-serien är att främre stötdämpare låter och gnäller en del, och att de backspeglarnas automatiska infällningsfunktion kan strula en aning.

BMW 3-serien

Denna serie är medelbilen i segmentet. Likt andra BMW-bilar finns det en del elektronikproblem och vissa problem med insprutning och motorn.

BMW 5-serien

Likt andra BMW-bilar finns den en hel del problem med elektroniken i denna modell-serie. Även elhissar, hjullager och spindelleder är vanliga problem.

BMW X-1

Denna modell är en försäljningssuccé för BMW. En stadsjeep som faktiskt går att köra i staden visade sig vara mitt-i-prick för bilföretaget. Men det finns problem även med denna modell. Bland annat är bilens hjullager dåliga och behövs bytas ofta.

BMW X-5

En annan vanlig bil i Sverige är BMW X-5. X-5 är en problematisk bil då den har sämre hållbarhet än andra BMW-bilar. Bränslesystemet är ett exempel på något som ofta strular, och oljeläckage. Även vattenpumpen kan gå sönder efterhand.

Beställa reservdelar för din BMW från Mister-Auto

BMW är ingen billig bil att köpa, och reservdelarna kan också kosta. Men om du köper dina bildelar online från Mister-Auto får du alltid bästa pris på dina reservdelar.

Med verksamhet i över 20 länder kan du vara försäkrad om att vi har bildelen du letar efter.Sök bara lätt och enkelt med ditt registernummer.

Sortera
Tekniske egenskaper