Meny Stäng
Avbryt
Lägg till mitt fordon Lägg till mitt fordon
!
Identifiera ditt fordon för val av kompatibla produkter
img BOSCH

Mister-Auto har sedan 2008 arbetat för att kunna erbjuda sina kunder ett stort urval bildelar till förmånliga priser. Idag är Mister-Auto Europas största bildelsbutik på nätet som levererar till över 20 länder och har 300 000 produktreferenser på sin sida. Bland flera bildelstillverkare erbjuder vi även bildelar och tillbehör från Bosch, varumärket som är känt för hög kvalitet.

Behöver du nya Bosch-torkarblad eller Bosch-tändstift? Hos Mister-Auto hittar du det och mycket mer! Det är lätt och enkelt att söka efter dina Bosch-reservdelar genom att direkt skriva in bilens registernummer.

Bosch – en tysk framgångshistoria!

Historien om Bosch går över 125 år tillbaka till året 1886 då den unga Robert Bosch grundade en liten fabrik för tändapparater för gasmotorer. Genombrottet skedde i 1900-talets skifte då man lyckades utveckla bilens tändsystem med magnetapparater. Denna uppfinning ledde till att man kunde utveckla bilmotorn vidare.

I början tillverkade Bosch mest tändstift, delar för insprutning och dieselmotorer , men utbudet ökade med bland annat torkarblad och strålkastare. Så småningom började Bosch även tillverka andra elektronikdelar som hushållsapparater och verktyg.

Bosch har bidragit till bilindustrin med flera uppfinningar. En av de viktigaste uppfinningarna har varit lambdasonden. Lambdasondens uppgift är att öka förbränningseffektiviteten och genom att den uppfanns kunde man nu vidareutveckla katalysatorn. Bosch startade tillverkning av lambdasonder 1976 och är fortfarande idag den största tillverkaren.

Endast två år senare kom man på ännu en ny innovation nämligen ABS-systemet. ABS, som ursprungligen står för Antiblockiersystem på tyska, är ett tekniskt system som hindrar att bilens hjular låser sig när man bromsar. Uppfinningen som Bosch då gjorde var början till bilens moderna bromssystem och idag tillverkar man flertal olika broms- och styrstabilitets-system, både hydrauliska och elektroniska.

I början av 80-talen lanserade Bosch den första navigatorn i Europa, EVA eller ”electronic pilot for divers”. EVA använde en elektronisk karta för att hjälpa köraren hitta från en plats till en annan. Det var dock först 1995 då man nådde ett genombrott vid lanserandet av TravelPilot med satellitnavigering, vägvisning och röstmeddelanden. Samma år nådde Bosch även en annan teknisk milstolpe med ESP. ESP eller elektronisk stabilitetskontroll, är ett system som ökar fordonets stabilitet, väghållning och säkerhet genom att till exempel förhindra sladd.

I början av 2000-talet, fortsätter Bosch utveckla sina ursprungliga produkter inom motorinsprutning. Man utvecklar en högtrycksinsprutningssystem för dieselmotorer, som var ett steg inom Boschs ekologiska strategi. Man räknade med att den nya teknologin kunde minska på utsläppen med 96 % fram till 2010 jämfört med 1990-talet. Ett annat steg inom den ekologiska strategin var utvecklingen av hybrid-teknologin. Året 2010 börjar man produktionen av Volkswagen Touraeg och Porsche Cayenne S, vilka hade en ny hybridteknik från Bosch.

I dag är Bosch världens största tillverkare av bildelar och ett utmärkt exempel av tysk fråmgång och kvalitet! Med nästan 300 000 anställda i över 50 länder når Bosch överallt med sina kvalitetsreservdelar. Utöver bildelar tillverkar Bosch även idag bl.a. industriella produkter, byggnadsprodukter och hushållsmaskiner. Sedan 1920-talet har Bosch även uppehållit fordon genom deras världsomfattande serviceenheter inom nätverket Bosch Car Services.

Inom bilindustrin är de mest sålda produkterna idag:

  • Bromsskivor av hög kvalitet, som ökar bilens prestanda och säkerhet.
  • Oljefilter, som håller bilens motor fri från föroreningar.
  • Tändstift, som ökar tillförlitligheten och prestandan.

Hitta Bosch-bildelar till förmånliga priser!

Söker du efter nya reservdelar av hög kvalitet? Då kan du bekanta dig med vårt urval förmånliga Bosch-bildelar. Hos oss hittar du nya bromsskivor till din Volvo eller en lambdasond till din BMW.

Bekanta dig med Mister-Autos stora urval Bosh-bildelar! Du hittar reservdelar som passar just din bil genom att söka med bilens registernummer. I fall du behöver hjälp med din beställning kan du alltid kontakta vår kundservice!

img CASTROL

Sedan 2008 har vi på Mister-Auto jobbat med att ge våra kunder det bästa värdet för pengarna. Idag är vi Europas största näthandel för bildelar och däck med över 300 000 produktreferenser och levererar till över 20 länder!

Söker du efter billig motolja till din bil? Vi säljer motorolja från Castrol till ett väldigt bra pris! Du kan söka med hjälp av viskositetsindexen eller med information om din bil.

Castrol – kvalitetsoljor till bilen!

Castrol är världens ledande tillverkare av oljor, fetter och andra liknande varor för bilindustrin, marinindsutrin och flygindustrin. Företagets huvudkontor ligger i Pangbourne, Storbritannien. Castrol har sin usprung i The Wakefield Oil Company som grundades redan året 1899. Företaget började utveckla smörjmedel speciellt för bil- och flygplansmotorer. Man behövde en olja som var tillräckligt flytande för att fungera vid kallstart och som var också tillräckligt tjock för att fungera vid höga temperaturer. Man upptäckte att en tillsats av ricinolja, på engelska Caster oil, gjorde att man kunde nå dessa egenskaper. Det var så företaget fick sitt namn Castrol.

Sponsorskap har alltid varit en viktig del av Castrols marknadsföringsstrategi. Redan under tiden under The Wakefield Oil Company, bestämde företaget sig att använda sig av denna nya metod. Företagets namn började synas på olika flyg- och biltävlingar. Under det mer moderna tiden har Castrol bland annat synts i sammanhang med Formell 1, Rally, NASCAR och rugby.

Under 1960-talet hade namnet på motoroljan blivit mer känd än namnet på företaget och The Wakefield Company blev Castrol Ltd. Samtidigt började man forska mer och mer hur man kunde tillverka ännu effektivare smörjmedel för motorer.

Castrol koncentrerade sig inte endast i bilar och flygplan utan även i fartygsindustrin. År 1967 sjöfartes Queen Elisabeth II, dåtidens största oceanångare, och fartygets smörjmedel var från Castrol. Under 1980- och 1990-talet fortsatte företaget med att presentera mer och mer innovativa produkter på marknaden.

Castrol har inte endast varit synlig på vatten, mark och luft utan även i rymden. Då NASAs Curiosity-fyrhjuling rullade ner på Mars hade den i sig Castrol-smörjmedel. Man hade utvecklat ett smörjmedel som skulle speciellt fungera i rymden med extrema och varierande värmeförhållanden.

Inom bilindustrin är Castrol idag känd för tre motoroljor:Castrol Edge, Castrol Magnatec och Castrol GTX.

  • Castrol Edge är Castrols starkaste och mest avancerade motorolja. Den unika teknologin som ligger bakom oljan gör att oljan kan ha den styrka som behövs för att minska kontakten mellan olika metallytor.
  • Castrol Magnatec är en olja som är specialiserad i att skydda motorn från starten, eftersom den största andelen av motorslitaget sker under uppvärmningen av motorn. Motoroljan använder sig av speciella molekyler som hjälper till att skydda motordelarna.
  • Castrol GTX:s specialitet är att den rensar motorn från gammalt oljeslam och skyddar mot att nytt slam skulle uppkomma. Det är en viktig process, eftersom om det finns för mycket gammalt oljelsam kan motorn sluta fungera.

Köp Castrol-motorolja för fömånliga priser!

Ifall du söker en motorolja med hög prestanda är Castrol ett märke för dig. Hos oss hittar du Castrol-motoroljor till alla bilmärken och modeller vare sig du söker efter Castrol Edge, Catrsol Magnatec eller Castrol GTX.

Bekanta dig med vårt stora urval! Ifall du behöver hjälp kan du alltid kontakta vårt kunnande kundservice.

img LuK

Vi på Mister-Auto har sedan 2008 haft som mål att kunna erbjuda våra kunder det största och bästa urvalet på bildelar och däck på nätet. Idag har vi över 300 000 produktreferenser och levererar till över 20 länder, vilket gör oss till Europas ledande bildelsbutik på nätet.

Söker du efter en ny kopplingssats eller svänghjul? Hos oss hittar du LUK-kopplingssats, LUK-svänghjul med mera, till väldigt bra priser. Bekanta dig med vårt stora urval LUK-reservdelar och hitta delar av kvalitet för bilens koppling!

LUK – tyska kopplingsdelar av hög kvalitet!

LUK är en tysk bildelstillverkare, som koncentrerar sig speciellt i delar för kopplingen. Den är en viktig del av Schaeffler Group, som är en av världens största leverantörer inom fordon och industri.

LUK fick sin början år 1965 då företaget utvecklade den första membranfjäderkopplingen. I början av 60-talet började membranfjäderkopplingen så småningom ersätta spiralfjäderkopplingen. Motorer med högre vridmoment började överrösta den befintliga teknologin. LUKs första membranfjäderkoppling gick för att utrusta Volkswagen ”Type 3” –bilen. Det här gjorde företaget till en av de första företagen inom bilindustrin som tillverkade den nya kopplingsmodellen.

LUK var även den första tillverkaren i Europa som lyckades tillverka tvåmassesvänghjul. Tvåmassesvänghjul kunde hjälpa med att göra körkomforten bättre genom att dämpa buller och minska vibrationer från motoren. Tvåmassesvänghjul kunde även hjälpa med att minska koldioxidutsläppen och bränsleförbrukningen. Produktionen startade 1985 och den första bilen som hade ett tvåmassesvänghjul var en BMW 324d.

I mitten av 90-talet uppfann LUKS ingenjörer den självjusterande kopplingen. Problemet var att de tidigare kopplingarna ökade på urkopplingskraften då beläggen slets och blev tunnare. Den nya självjusterande kopplingen kunde behålla den låga urkopplingskraften under hela sin livslängd.

LUK är även känd för sina CVT-komponenter. Dessa delar passar ihop med högprestrerande bensin- och dieselmotorer och den höga effektiveten har kunnats skapa med åtanke på kundens behov. En relativt ny uppfinning är även den torra dubbelkopplingen. Man började tillverka den år 2008 och den ger köraren en större komfort vid växelbyte och minskar även bränsleförbruket.

Den nyaste utveckling hos LUK är den integrerade momentomvandlaren. En momentomvandlare sköter om kraftöverföring på ett hydrauliskt sätt. Den används i stället för koppling på fordon, speciellt i samband med automatväxellådor. Den första momenomvandlaren från LUK börjades tillverka år 1997. I den nya versionen har man gjort om designen så att kopplingen är direkt integrerad i turbinen. Det här hjälper till att minska vikten och ger mer utrymme för de effektiva vridspjällen.

Köp LUK-bildelar billigt på nätet!

Ifall du letar efter nya delar till kopplingen lönar det sig att kolla igenom vårt urval bildelar från LUK! LUK har en erfaranhet på över 50 år av att utveckla det nyaste teknologin inom transmission.

Hos oss hittar du kopplingsdelar från LUK till alla bilmärken och modeller! Sök bara med ditt registernummer och hitta delarna som passar just din bil. Vi har alltid lägsta pris!

img TRW

Mister-Auto är Europas ledande bildelsbutik på nätet med över 300 000 produktreferenser och med leverans till över 20 länder. Sedan 2008 har vårt mål varit att erbjuda våra kunder det bästa och förmånligaste reservdelssortimentet för bilar på nätet. Hos oss hittar du produkter från kända varumärken som Bosch, SKF och TRW för alla bilmärken och bilmodeller.

Söker du efter nya bromsskivor eller en bromsok av bra kvalitet? Då kan vi rekommendera dig TRW-bromsskivor och TRW-bromsok! Bekanta dig med vårt stora urval redan idag!

TRW – över hundra år av hög kvalitet!

TRW Automotive är enamerikansk tillverkare inom bilindustrin med huvudkontor i Livonia, Michigan. Ända tills året 2002 hette företaget bara TRW och var specialiserad i flera olika industrier som t.ex. flyg- och rymdindustrin. År 2002 blev företaget uppköpt av konkurrenten Northtrop Grumman, som sedan sålde vidare TRWs bilavdelning, vilket blev TRW Automotive.

TRW har haft en stor påverkan på bilindustrin redan från sin första början, eftersom företaget var med i tillverkningen av den första modellen av Ford T. TRW tillverkade nämligen hjulen till bilen år 1908. Samarbetet med Ford fortsatte och år 1928 var TRW med och installera bromssystemet för Fords bilar. Denna samarbete har fortsatt ända tills idag och år 2015 utvecklade till exempel företagen tillsammans världens största airbag för Ford Transit.

TRW är känd för sina bromsdelar. Företaget började utveckla sina första bromsdelar redan under 30-talet då de tillverkade sina första bromstrummor och bröjade utvecklade hydraliska bromssystem. Senare började företaget även tillverka och utveckla bromsskivor och ABS-system.

Idag tillverkarTRW speciellt delar för bilsäkerhet. Det handlar om halv-automatiska och förarstödjande system vars uppgift är att öka trafiksäkerheten. Säkerhet började intressera företaget redan under 80-talet. Då började företaget utveckla mer säkra och bekväma säkerhetsbälten, något som de fortfarande jobbar med. 1988 lanserade företaget även något som är väldigt vanligt i dagens bilar nämligen en fjärstyrd låssystem.

En av de viktigaste uppfinningar inom bilsäkerhet är Lane Keeping Aid. Lane Keeping Aid hjälper med att bilen hålls på rätt fil o ch används speciellt på motorvägen. Principen är att det finns en kamera i bilen som identifierar de målade sidorna av filen. Systemet kommer automatiskt att styra bilen i rätt linje. Ifall bilen närmar sig eller krossar kanten alarmerar även systemet. Andra säkerhetsprodukter som TRW tillverkar idag är bland annat adaptiv farthållare, döda vinkeln varnare och nödbromsassistans.

Köp bildelar från TRW till ett lågt pris!

I fall du söker efter reservdelar till din bil med bra kvalitet kan bildelar från TRW vara något för dig! På vår sida kan du hitta till exempel ett stort urval bromsdelar av den välkända amerikanska tillverkaren.

Hos oss hittar du bildelar till en Volvo, Peugeot, Audi med mera. Sök med ditt registernummer och hitta delarna som passar just din bil!

Andra leverantörer

1st Price 24H LE MANS 3RG 4RACING A.B.S. A.M.C ABAKUS ABE ABEL AUTO ACKOJA AE AEG AGIP - ENI AGURI AIC Jürgen Liebisch GmbH AIRTEX AISIN AJUSA ALANKO ALCO FILTER Alkar ALTIUM AMPRO ANAF AP ARBRE MAGIQUE Arnott AS ASHIKA ASYSUM AT AUTOTEILE GERMANY AUTOBEST AUTOFREN SEINSA AUTOMAXI AUTOMEGA AUTOMOTOR AVA QUALITY COOLING BARDAHL BBURAGO BC CORONA BE MIX BEEPER BEST PRICE BGA BGS BGS DIY BILLAT BLUE PRINT BM CATALYSTS BOLK BORG and BECK BorgWarner - 3K Borsehung BOUGICORD BPROAUTO BRISK BUDWEG CALIPER BUGIAD CAO CAMPING Car + Carlube CarPlan Demon CarPlan Ultra CARPOINT CASCO CAUTEX CEVAM CLAS CLEAN FILTER COGEX COMFORT + Contrejour COOK CONCEPT CORTECO COVERPLUS DA SILVA PROTRANS DBS DELCO REMY DENCKERMANN DIKE Distribution Roues DOGA DOLZ DOMETIC DRI DRIVE + DUPLI COLOR EAI EEC EIBACH ELF ELSTOCK ERA ERA Benelux ERGOSEAT ESEN SKV EZ-SEAL FACET FACOM FAE FAG FAI AutoParts FARE SA FAST FAURECIA FEBEST FERRON FIDELAMI FILTRON FISPA FLENNOR FONOS FRAP FREMAX FRENKIT FRIGAIR FYRECO GARRETT GENERAL RICAMBI GIRLING GLYCO GOETZE ENGINE GOOM GS27 GSP HANDIRACK HELLA PAGID HEPU HOFFER HOLTS HUTCHINSON ICER IMASAF INA INTEC INTFRADIS JAPANPARTS JAPKO JP GROUP JVC K&N Filters KAMOKA KAVO PARTS KAWE KENWOOD KEYSKAR KILEN KLARIUS KLAXCAR FRANCE KLEMAX Kodak KOLBENSCHMIDT KONIG LESJÖFORS LIFT-TEK LIQUI MOLY LIZARTE LOCTITE LPR LTM LUCAS ENGINE DRIVE MAHLE BEHR MANNOL MAPCO MAXGEAR McGard MEAT AND DORIA MECAFILTER MECARM MERTZ METALCAUCHO METELLI MEYLE MIRAGLIO MISFAT MITSUBISHI (MHI) MOBIL MONT BLANC MONTCADA MOOG MOPAR MOTIP MOTTEZ MOTUL MTE-THOMSON MTS MULLER FILTER NATIONAL NEXUS NISSENS NK NPS NRF NSK NTY NURAL OAKSON ODM-MULTIPARTS OPEN PARTS OPTIMAL PAYEN PEWAG PINGI PIONEER PLANETLINE POLAIRE PRASCO PRESTO PROCODIS Protech Protecton PULSE QUICK & SAFE QUICK STEER QUIXX RAP RCA FRANCE RECORD FRANCE REMANTE RESTAGRAF RING ROADHOUSE RTS RUBBEREX Saleri SIL SAM SAMI SASIC SEIM SHELL SIDEM SIGAM SLIME SMB SNR SNRA SOGEFIPRO SONAX SPARCO SPILU STABILUS STORM SUPLEX SWAG Tech One TERANGA THULE TOPRAN TotalEnergies TRICO Triplewax Diamond TRISCAN TURBO' S HOET U-pol UFI VAICO VEMO VENEPORTE VERNET VIKA Wallbox WD40 WIX FILTERS WRC ZIGOH SAKURA KRAFT AUTOMOTIVE EDELMANN MICHELIN CONTINENTAL

Välj ut dina bildelar från ledande tillverkare

Alla delar som säljs på MISTER-AUTO är godkända och uppfyller EEC-standarder för kvalitet och säkerhet.

Dessa delar levereras av de största tillverkarna och leverantörerna inom marknaderna för komponenttillverkning och service efter försäljning.

Tack vare våra utmärkta relationer med leverantörerna kan vi erbjuda dig de största märkena till de lägsta priserna: Valeo, Bosch, Monroe, Walker, Bendix, Febi, Hella, …

Slutligen; för din säkerhet och för att säkerställa produkternas kvalitet, lovar vi att aldrig använda reservdelar från okänd källa.

150 experter redo att hjälpa dig
Delbetalning
skickas samma dag
Lätt att returnera:
30 dagar öppet köp